Tuinaanleg

Na goedkeuring van het ontwerp en offerte wordt er in goed overleg gestart met de tuinaanleg. Het aanleggen van een tuin vereist kennis, ervaring, vakmensen en het gereedschap om ervoor te zorgen dat de investering in uw tuin lang mee zal gaan.

Of het nu gaat om een kleine verandering, een complete renovatie of een compleet nieuwe tuin aanleg, we denken graag met u mee. Van grondwerk, het leggen van sierbestrating tot het aanbrengen van beplanting en de aanleg van waterpartijen.

Met onze werkwijze bent u ervan verzekerd dat wij als hovenier van het begin tot het eind betrokken zijn bij de tuinaanleg. Ook vinden we het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak heeft tijdens de aanleg.

Dit betekend dat, daar waar het kan, we met zoveel mogelijk mensen komen en de klus zo mogelijk, aansluitend zullen afwerken. Tijdens de tuinaanleg periode wordt ook aan het eind van iedere werkdag het terrein netjes achtergelaten.

Aan de hand van folders, foto’s en voorbeelden maken we u attent op verschillende materialen voor gebruik in de tuin, we kunnen alles leveren op het gebied van sierbestrating, tuinhout, vijvers, meststoffen, beplanting, natuursteen etc. en dit zowel voor een klassieke tot een moderne tuin.

GP Tuinen beschikt over de kennis, ervaring en het gereedschap om ervoor te zorgen dat de investering in uw tuin lang mee zal gaan.

Wij staan garant voor een vakkundige aanpak van begin tot eind. Van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud.

.